Omleidingen door wegenwerken

Leopoldsburg
Lummen

011 40 22 06
011 43 66 79

Buitenafwerking

Tuinverharding volledig naar jouw smaak? Dan bij je bij Mallants bouwmaterialen aan het juiste adres. Er bestaan heel wat mogelijkheden om je terras en oprit mee te bestraten. Kasseien, klinkers en tegels heb je dan ook in heel wat verschillende afmetingen en materialen. Om nog maar te zwijgen van de overweldigende variƫteit aan kleuren.

Ga je voor klinkers, dan heb je de keuze uit betonnen of keramische klinkers. Kwalitatief is er weinig verschil, al oogt een kleiklinker natuurlijker. Graag tuinbestrating assorti met je woning? Het ruime kleurenaanbod van kleiklinkers maakt het mogelijk je terras en oprit moeiteloos te matchen met je gevel.

Keramische en natuursteentegels zijn niet enkel toepassingen voor binnenshuis. Tegels die voldoende dik en vorstbestendig zijn, zijn een esthetische meerwaarde voor je terras. Maar ook met betonnen siertegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt ze in allerlei vormen en formaten gaande van kleine vierkante tegeltjes tot rechthoekige megategels.

Ons aanbod

  • Marlux
  • Ebema
  • Scheys beton
  • Marchalls
  • Coeck
  • Vandemoortel
  • Wienerberger

Bezoek ons klinkerpark!

De perfecte tegel of klinker kies je niet enkel op basis van een mooie foto in een folder. De plaatsing en natuurlijk licht doen het eindproduct vaak sterk verschillen van de afbeelding die je eerder zag. Bezoek daarom zeker ons klinkerpark. Hier krijg je een realistisch beeld van het eindresultaat omdat de klinkers en terrastegels voortdurend blootgesteld zijn aan weer en wind.

Onze klinkerparken, zowel in Lummen als Leopoldsburg tegenover het magazijn gelegen, zijn alle dagen geopend, 24 op 24 uur. Zo kan je in alle rust inspiratie opdoen.