Omleidingen door wegenwerken

Leopoldsburg
Lummen

011 40 22 06
011 43 66 79

Voorstelling

Sinds de jaren ’60 is Mallants actief binnen de bouwwereld. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de bouwsector.

Het begon allemaal in 1960 toen Petrus Mallants een kolen- en zandhandel op poten zette. Als jonge ondernemer was hij de enige in de regio die beschikte over een kraanwagen. De stap naar grond- en kraanwerken werd door de oudste zoon Hubert al snel gezet. Hubert kreeg de smaak te pakken en richtte in 1974 een eenmanszaak op te Leopoldsburg en legde zich toe op het verhandelen van bouwmaterialen.

Een uitbreiding liet niet lang op zich wachten. Enkele jaren later opende Hubert samen met zijn broers een tweede vestiging in Lummen en zag ook zusterbedrijf Malmix onder leiding van broer Ferdinand het levenslicht.

Het volledige gamma aan bouwmaterialen van Mallants omvat meer dan 30.000 hoogwaardige producten van kwalitatieve merken. Bovendien kan je rekenen op meer dan 45 jaar ervaring en staan we steeds paraat voor advies op maat. Wij zetten het totaalplaatje van jouw project steeds centraal en ondersteunen je met een persoonlijke én professionele aanpak.

Voor inspiratie kan je terecht in onze klinkerparken en toonzalen. Vooral onze nieuwe toonzaal in Lummen loont de moeite met zo’n 650 m² aan hoogwaardige materialen. Je vindt hier zowel traditionele bouwmaterialen als producten die voortvloeien uit de allernieuwste trends.

Bij Mallants kan je steeds rekenen op een ijzersterke service en dat voor een eerlijke prijs. Onze vakmensen begeleiden je met hun advies en tips doorheen het volledige project.