Omleidingen door wegenwerken

Leopoldsburg
Lummen

011 40 22 06
011 43 66 79

Service

Een uitstekende service staat bij Mallants centraal. Met meer dan 45 jaar ervaring binnen ons familiebedrijf beschikken onze medewerkers over de nodige expertise, elk binnen hun eigen vakgebied. Zo heb je voor een bepaald topic steeds een vast aanspreekpunt en garanderen we een vertrouwelijke en aangename aanpak. Zowel professionele als particuliere klanten kunnen bij ons rekenen op een persoonlijke begeleiding en transparant advies.

Snelle levering

Geen tijd of middelen om je bestelling zelf af te halen? Geen probleem. Bij Mallants kan je rekenen op ervaren chauffeurs die je bouwmaterialen snel en vlot leveren op je bouwplaats. Wij zijn flexibel, maar respecteren de afgesproken termijn. Ons wagenpark is, dankzij continue investeringen, geoptimaliseerd voor het vervoeren van alle bouwmaterialen, waardoor zelfs de grootste bestellingen probleemloos afgeleverd worden. Dat we steeds opnieuw investeren in ons wagenpark, doen we om de klant op zijn best te bedienen. Met kranen van 8 tot 28m, kunnen we elke klus klaren.

Mortelsilo’s

Een mortelsilo is onmisbaar op de hedendaagse bouwwerf. De gebruiksklare mortel wordt ter plaatse volautomatisch gemengd met water volgens de gewenste hoeveelheid en vloeibaarheid. En dat levert tal van voordelen op: de kwaliteit van je mortel is constant, je bespaart tot 70% tijd, de productiviteit stijgt, er is minder werfafval en geen materiaalverlies. Bouwmaterialen Mallants beschikt dan ook over een eigen dienst die instaat voor zowel de plaatsing, het technische aspect en een uitstekende service verleent. Ons professioneel team staat op elk moment voor je klaar.

Containers & bigbags

Volop aan het (ver)bouwen? Dan sta je vast en zeker ook te kijken van het afval dat daarbij komt kijken. En dat moet je natuurlijk ook kwijt raken… In bigbags of containers bijvoorbeeld. Bij Mallants bouwmaterialen helpen we je bij het vinden van de ideale oplossing voor je werfafval.

Malmix Betoncentrale

Om uw partner te zijn van fundering tot dak, hebben wij ook onze eigen betoncentrale te Lummen. Zusterbedrijf Malmix is sinds 1990 uw partner voor stortbeton, kant-en-klare chape, stabilisé of gestabiliseerd zand, droge beton,… Dit kan door u afgehaald worden of, al dan niet met pompwagen, door ons geleverd worden.

Voor meer info omtrent stortklare beton en aanverwanten staan broer en zus, Bjorn en Ilse Mallants graag voor u klaar.

Maatwerk

Ook staan wij u bij in allerhande maat werk.

  • Prefab betonsloffen
  • Ijzeren vlechtwerk en wapeningskorven
  • Metalen liggers, kokers en aanverwanten
  • Arduinen deuromlijstingen, deurdorpels, raamdorpels.