Omleidingen door wegenwerken

Leopoldsburg
Lummen

011 40 22 06
011 43 66 79

Omleidingen door wegenwerken - langere levertijden

Beste klant,

Om u de dag van vandaag nog steeds snel en efficiƫnt te kunnen beleveren en onze gekende service te kunnen handhaven, staan wij voor een enorme uitdaging door allerlei wegenwerken in onze nabije omgeving.

Buiten het feit dat wij, net als iedereen, de steeds toenemende files en verkeersdrukte voelen, zal onze uitvalsbasis in Lummen dit jaar geconfronteerd worden met een complexe ontsluiting;

  • Vanaf vandaag is de kanaalbrug te Lummen afgesloten! We zijn momenteel enkel bereikbaar vanuit Lummen via Ringlaan, Molemstraat, Genenbosstraat.

    Omleidingen door wegenwerken - langere levertijden

  • Bovendien is de afrit te Paal vanuit het klaverblad afgesloten waardoor we voor leveringen richting Beringen de snelweg in Lummen moeten oprijden en in Tessenderlo er weer af.

U kan zich inbeelden dat het tijdsverlies zich zal verdubbelen! Sowieso gaan er enorme wachttijden ontstaan aan laatstgenoemde op- en afritten.

Wij willen u dan ook vragen om uw bestellingen zoveel mogelijk 2 dagen vooraf door te geven.

Door bestellingen 2 dagen vooraf te ontvangen van u, kunnen we de vrachten beter combineren met als surplus dat we de levertijden dan beter kunnen handhaven.

Hou er rekening mee dat u voor afhalingen op onze depot te Lummen u ook het best de omleiding via de Genenbosstraat volgt.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.